Kasregisters Electronic Service

Crazy beurs Affligem

Crazy beurs Affligem

Crazy Beurs in Affligem. De referentie in de frituur- en snackwereld.

Net zoals de voorbije edities, zijn we dit jaar terug van de partij. Op Maandag 20, Dinsdag 21 en Woensdag 22 maart 2017 kan u op onze vertrouwde stand kennis maken met de verschillende touchscreen kassa's, alle voorzien van een specifiek frituur programma. De koppeling met de FDM, beter gekend als de black-box zal ook daar het gespreksonderwerp zijn. Het certificaat voor koppeling met de FDM van Retail innovation hebben we ondertussen op zak. We kunnen dus vandaag meer dan tien verschillende kassamodellen koppelen met de FDM Fiscale Data Module. Alle touchscreen Casio kassa's die u vorige jaren bij ons heeft aangekocht kunnen we voorzien van een gecertificeerde software zodat deze machines ook in 2015-2016 compatibel zijn met de nieuwe wetgeving.
In een ongedwongen sfeer nodigen de Crazy Snacks leden hun klanten uit op deze jaarlijkse happening.
Tijdens dit rendez-vous kan u uw gespaarde Crazy Coins inruilen voor prachtige geschenken uit de geschenkencatalogus. Bovendien maakt u kennis met de ‘fine fleur’ van de snack toeleveranciers en snackfabrikanten. Bijkomende Crazy Coins worden u toegekend door producten te bestellen tijdens de Crazy Days.
Naast een vlekkeloze en vriendelijke ontvangst wordt u getrakteerd op een ruim buffet en een dito bar. Elke avond wordt voorzien in een onvergetelijke ambiance.